Första födelsedagen hemma på 5 år

Satt och snacka med syrran förut, om det faktum att jag fyller år på onsdag. Jag har inte varit hemma bland familjen på min födelsedag på 5 år. Mina födelsedagar har sett ut som följer:

20 år - Melbourne, Australien. Födelsedagen spenderades med finaste Helena och syster Helen då vi gjorde St Kildas sköna barar osäkra. Fler gratis drinkar än jag samlade på mig den kvällen har sällan skådats. Syrran avslutade kvällen med ett dopp i havet haha

21 år - Zurich, Schweiz. Födelsedagen firades med familjen Mutschler och Mari.

22 år - Umeå, födelsedagsmiddag med Malin. Bodde då på Berghem.

23 år - Umeå, festade kungligt med Maria, Maja, Sandra, Helèn och Jen. Fick mitt favoritörngott med min Shane på och det finaste albumet med bilder på järngänget av järngänget så klart! Besök av M.

24 år - Umeå, jag o Helène hade kombinerad födelsedagsfest på Mariehem. Där var bla Maria, Maja, Helèn, Linda, Jen, Kent, Tobbe, Danne, Daniel mfl. Riktigt Riktigt skön kväll!!

Och nu stundar min 25e födelsedag och även denna kommer spenderas i min käre Jen´s sällskap. Skillnaden är att jag även kommer ha min underbara familj närvarande!

Sjukt mycket snö har det kommit idag. Var ute och gick en sväng förut och de har inte riktigt hunnit ploga bort all snö om man säger så..underbara Sverige. Eller hur var det nu? haha

Latah Folks!

Kommentarer
Postat av: jen

haha fina bilder, klart du ska firas kungligt också. 25 är ju stort! Kommer bli så kul :)

2009-03-02 @ 21:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback