Egen lya nära hamnen?

Ska iväg och kolla på en ny lya på söndag förmiddag. Det är ett enplanshus egentligen på 70 kvm som ligger centralt i stan. Har dock fortfarande inte bestämt mig för om jag verkligen ska orka krångla ner alla grejer för en 5-månadersperiod. Det är ju snart vår och sen kommer sommaren. Kommer ju ändå inte sitta inne och häcka så mycket och dessutom jobbar jag ju hela vardagarna o så. Jaja, vi får se. Berättar mer när jag sett placet.

Har kollat upp lite flyg också. Riktigt jäkla billiga flygförbindelser mellan kastrup-arlanda. Kostar fr 299. Sen kostar det bara typ 250 fr simris till kastrup. Det går även flyg till K-d även om det är lite dyrare, men ligger ändå på typ 650 de billigaste. Fattar inte varför det bara är skyways som kör dit, kanske för att ingen flyger till K-d haha. Varje gång jag flugit till K-d har vi varit typ 5 pers och varit tvugna att placera oss i planet så att det skulle bli jämnvikt haha.

Om jag orkar hålla mig vaken ska jag kolla på säsongspremiären av Fråga Olle vid tio, det är fan lite nostalgi över det programmet alltså haha

Adios

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback