Anställningsavtal och fredagsplaner

Fick mitt anställningsavtal hem i brevlådan idag. "Visstidsanställning dock längst tom 2009-08-31". Känns forfarande lite surt att jag kunnat haft anställning året ut i Gävle. Men va fan, ibland måste man satsa lite och testa lite nytt. Det kommer väl nya chanser framöver.

Kändissittningen -06

Idag är det torsdag vilket innebär att det imorogn är freeeedag! Min sista friday in Faggan på ett par veckor. Fredagens planer är redan kirrade. Familjen ska käka middag på Killingen och sen delta i musikquiz. Sen hänger jag nog på King o co ut i Karlstadnatten. Blir nog fint det.

Har varit ute och gått i solskenet och mina kinder hettar som aldrig förr. Ska byta kläder och sen bär det av till Kil med syrran.

Over and out.

Kommentarer
Postat av: jen

haha fan vad den där bilden är rolig, men frågan är ju hur jag fick till den där fula posen alltså! jag skulle verkligen inte klaga om det dyker upp ett jobb i Uppsala som du söker till hösten. vore såååå nice!

Postat av: tess

nej inte ag heller du! Det är fan på tiden att jag får känna på livet i mellansverige igen alltså. Jga har gjort norr o snart har jag gjort sommarn i södern. Eine arbeit i mellansverige bitte!

2009-03-19 @ 19:24:14
URL: http://teresealex.blogg.se/
Postat av: tess

haha nej det skulle inte jag heller, får satsa på att komma upp i mellansverige då alltså. nu har jag gjort norr, snart har jag gjort söder. Mellansverige ett tag bitte!

2009-03-23 @ 08:54:40
URL: http://teresealex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback