Ankan gånger två

Japp, det blev en fin tvådagars för mig och Jen i helgen. Båda kvällarna spenderades i Ankans trygga famn. Jag trivs där, gillar den obrydda och laidbacka stämningen sen har de kul dansmusik men man kan även sitta och snacka. Träffade endel gamla kändisar ute och hade samtal med andra per mobil. Alltid kul med updates.

Någon är lite överexalterad

Hmm..


Ja gårdagen var iaf riktigt kul! Förfesten inföll hos Mr. B där det var både allsång till Tommy Körberg och lek med kapsylöppnare och en och annan historia. Kingen lyckades tappa bort sin mobil och Miss J irrade iväg med min jackbricka i fickan medan jag fick vänta till sist för att få ut min jacka. ja så kan det gå när inte haspen är på. Jag och Em ägde iaf dansgolvet haha

Girls girls girls

Magnus lekte lös lite med kameran och visade sin egentliga ålder. Eller kanske bara sin könstillhörighet. (Ett antal liknande bilder fanns iaf på kameran imorse.

Posing posing

Klart vi hjälps åt. Jen får hjälp av erik med skoknytandet.

Mr M håller låda som vanligt

Dagen har annars varit lugn. Jag o Jen var iväg och köpte grejer till fruktsallad förut samt Ben & Jerry-glass. Yeah! 49 spänn för en halvliter, jo men det känns helt rimligt med min budget. Veckan kommer innehålla endel spänningsmoment. Har idag gått omkring med en sån konstig känsla i magen, jag kan inte rikttigt sätta fingret på vad den innebär. Vi får väl se helt enkelt vad det är min intuition försöker säga mig.

Ciao Darlings!

Kommentarer
Postat av: jen

haha givet inlägg du!

Postat av: tess

haha klart, given helg så då blir inlägget därefter!

2009-03-09 @ 23:14:46
URL: http://teresealex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback