Midsommarhelg i Simpan

Jag söp sönder kameran igår. Jag är jättearg för det, men mest ledsen. Ville ju ha med den till motala, ta lite bilder på ungarna och så. Det är inte helt okej. Jäkla fyllo jag är ibland.

Anyway. Helgen har varit hur bra som helst. Midsommar var helt otroligt fin, hela dan var bra! Börja med en fin promenad vid vattnet.


Sen käkade vi gott på Cimbis uteservering och så en öl på det. Varmt och sköt var det med! Sen satt vi och snacka skit, drack rosé och käka chips på balkongen.



Moodet var alldeles perfekt när vi satt där och prata om allt mn kan tänka sig. Sen vandrade vi lite lagom salongsberusade bort till festen.


Och där blev det vin och kubb för hela slanten!




Och så lite posande mitt under Kubben. Såklart! "Ställ er på rad"! Jenny, mästerfotografen har talat, och då gör man som man blir tillsagd. haha

"Nej inte en sån rad! En kubbrad" Resultatet:

Sen var det dags för mat. Fördelningen på festen mellan könen var ungefär 20 % tjeer, 80% grabbar. En fördelning som passade mig finfint! Vi bildade en tjejhörna vid ett av borden haha



Och en ciggpaus böev det naturligtvis emellanåt. Senare åkte då tröjorna på

Sen mer mat! Eller mer socialisering för min och Jen´s del då vi var mer upptagna av det än av att äta.


sånghäfte fanns!

Efter maten blev det mycket häng ute. Och då frös jag tydligen inte längre.



Och jag posade tillsammasn med alla. Precis som vanligt.






Sen blev det jordgubbar med glass!


Och någon gång där under kvällen la jag bort kameran och väl var väl det...Här är sista bilden för kvällen:

Som sagt galet fin kväll. Men man mår som man förtjänar idag. Söndagsångesten ligger på rätt gött. Känns ändå helt ok. Kortvecka för på torsdag far jag till motala!

Igår funderade vi på att följa med till Kulla. Men sen insåg vi att vi var för slitna. Istället blev vi kvar här och satt o snacka skit, drack rsé och lyssna på musik. Lite slitna så:

'

Sen drog vi till Bykarns. Där mötte vi upp lite folk o sen bar det av till Paviljonen. Och vi var på topp precis som alltid! Sista bilden med den kameran:

Japp det var det hela gott folk. Helgen i lalaland lider mot sitt slut och än en gång knackar verkligheten på ens port. Jen har farit och det är lite tomt här nu. Tror jag ska traska hem till Ante o se en film. Det skulle ju va finväder så jag kunde ligga o sola idag! Men icke. Man kan inte få allt.

Frågan som kvarstår från midsommar är hur blåmärkena kom till och varför jag hade träflisor i armarna när jag vaknade igår. Vad fan hände?

Ha en skön söndag folket.

Ciao ciao



Kommentarer
Postat av: Hilda

Jag hade sketakul på midsommar!!

Hahahaha.

Postat av: terese

hahaha ja det var en riktigt riktigt skön kväll ska erkännas! Oj vad vi röjde on tha dancefloor!

2009-06-21 @ 23:21:27
URL: http://teresealex.blogg.se/
Postat av: Hilda

skoja!! fy fan vad roligt,

och jag som hatar att dansa!

det kunnde man minsann inte ana..

2009-06-22 @ 16:32:45
URL: http://vildamildahilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback