nu kan du få mig så lätt

Ligger i sängen ett par minuter och drar mig innan jag ska ta tag i min uppenbarelse och dra till Bykarns och kolla in kvällens match. Go Sweden. Lyssnar på Håkan med magiskt men tragiskt. Den låten kommer alltid vara speciell för mig och väcka sjukt mycket fina minnen från vår underbara tid i Umeå.

(Source: lundlund.com) Jag vill stå topless på en båt mitt på havet med en cigg i ena mungipan med vinden i håret och solen på min bleka hy. Kom sommar, KOM!

Apoteket var icke öppet, nationaldagen ni vet. Men tennis blev det och sista setet slutade 4-6 till Ante, men rätt bra för att vara nybörjare tycker jag! Sen körde vi först till 5 är bäst på slutet och jag VANN! Jag är alltså bäst, då har vi konsaterat det en gång för alla haha Sen käka vi på Cimbis, sjukt goda grekiska biffar. O snart är det midsommar och då kommer Jen Bunney till storstan! Då ska det bli fart på placet! Yessss!

Kvällen är oplanerad in i minsta detalj. Lite fotboll, lite vin, musik, kul sällskap och en paviljong. Ungefär så skulle jag tro.

Ha en trevlig afton gott folk.
Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback