Booty call

Ljudlöst is the shit ibland. Särskilt vardagsnätter som det är fotboll och festande pojkar out and about haha. (när man själv är ska upp o jobba)

Sitter och funderar om jag ska på spinning vid sju eller bara köra styrka. Blev ingen tennis, än en gång är det för regnigt. Suck för det här jävla skitvädret. Sitter och försöker komma på andra roliga aktiviteter att göra innomhus nu när det tydligen ska envisas med att regna några dar. Det vi kommit fram till är bowling, bio, se på film hemma och gymma. Så uppfinningsrikt. Lite idétorka. Vill ha sommar och sol.

Skönt jag inte är riktigt sådär vinterblek längre. Skulle behöva lite finväder till helgen så jag kan sola o bli brun. En sjysst bränna är vad som skulle vara pricken över i till min midsommarklänning. Snälla vädergudar, kom igen nu, ge mig lite sol.

Nu är midsommar planerat och jag tror det kommer bli kanon. Nej jag vet att det kommer bli det. Helgen är dock relativt oplanerad. Middag på lördag sen har jag något minne av att vi snackat om en fest på fredag, kan det stämma tro? Perra P vill väl fira sin tenta o att skolan är över kan tänkas.

Latah boys and girls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback