Söndagsbarn

"Söndagsbarn är sött och snällt. Söndagsbarn har det alltid bra och får det mesta de vill ha. Det har alltid ansetts för lyckligt att vara söndagsbarn. De kan se in i framtiden, nästan allting lyckas för dem och de har livlig fantasi."

Vi pratade om söndagsbarn idag på jobbet (Karin hade tur med något och Ingegerd sa att hon måste vara fött söndagsbarn och jag var naturligtvis tvungen att veta vad det innebar.) Skickade ett mess till mamma och det visade sig att jag själv är en söndagsbarn. Undra när den turen ska komma sa jag. "Men du har väl tur!" sa Ingegerd. "Du är frisk, söt, fin kropp, familj". Och det är ju sant, man har så mycket som man inte ser som man ibland omedvetet tar för givet. Men sen finns det ju så mkt annat som jag eller nära till mig haft otur med. Men men nu när jag vet att jag är söndagsbarn kommer nog flytet återkomma till mej tror jag (Jag hade ju sån jäkla tur i spel när jag var liten, sen försvann turen med ett jäkla POFF!)

Christina har flyttat ner på Strandvägen o delar rum med mej nu när Annelie har semester, trevligt värre! Blir nog en glass för att fira detta imorgon haha. Varje chans att fira bör tas tillvara, helt klart!

Ska iväg på spinning om ett tag. Ska se till att få min favoritcykel idag, ska komma före grabbarna som alltid tar den!

Latah dudes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback