ovisshet

Underbart skön eftermiddag/kväll. Spelade beach ett par timmar innan vi gick hem och duschade och styrde stegen mot grillbuffén på Paviljonen. 10 pers var vi och det var riktigt riktigt trevligt! En bira blev det men det är okej. Jag har ju faktiskt knappt någon semester, då måste man få unna sig en öl då och då istället. För övrigt vägrar jag tro på prognoserna som säger att ett lågtryck ska dra in över landet lagom till min semester. Det är I-N-T-E okej. Och jag tänker som sagt inte lyssna på det örat.

Min tavla, äntligen är den MIN! (Den översta)

Helgen är relativt oplanerad. Eller ja...imorgon kanske det blir middag på Paviljongen med Mr P o co med vidare dans och dryck. På lördag blir det förfest med kolleger och kanske styr jag sedan stegen vidare till Victors förferra, vi får se. Paviljonegen är slutdestinationen hur som helst. Som vanligt.

Jag hoppas at lördagen ska spenderas på beachen och i havet. Sol och bad för hela slanten. Jag hoppas hoppas innerligt att finvädret håller i sig. På söndag har jag lösa planer på att dra till Malmö och shoppa lite, är riktigt sugen på det. Men vi får se. Väder, humör och bakfylla styr den saken...

Ett av alla mina underbart söta syskonbarn, som jag önskar jag fick träffa så mkt oftare än jag gör nu.

Imorgon är det fredag och vi på jobbet ska nog käka på Mandelmanns!

Sleep Tight nu.

Kommentarer
Postat av: Syster yster

Åhh, vilken otroligt fin tavla!!!

2009-07-03 @ 14:36:36
Postat av: terese

tack:)Det tycker jag med! Förälskade mig i den för ett år sedan redan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback