jag bär på en hemlighet

Torsdag kväll.
Händer inte så mkt här i Simpan. Men det blir ju vad man gör det till och det är helt mitt eget fel. Det är iaf en marknad i stan i dagarna 3 och idag efter jobbet gick jag och Christina en vända. Fick med mej två par tygskor hem för 250 spänn tillsammans. Trevligt att fynda. Sen blev det en obligatorisk godisrem såklart. O så mötte vi mr V som påstod att jag såg sliten ut. Vad menar han nu? haha Tur han känner till hur jag funkar annars hade han väl trott att jag börjat punda eller nåt med mina trötta ögon och uttryckslösa ansikte.

Hamnen i Simpan i våras.

Helgen är ännu oplanerad. Jag hoppas naturligtvis på strandväder. Men det kan man inte styra över. Hela veckan har varit varm och kvav här. Idag köpte jag med glass till kontoret som vi mumsade på och försökte kyla ner oss lite med.

Exakt den här stunden saknar jag nu. Så enkelt, så givet, så oplanerat, Bara så jävla bra!

By the way. I går va jag ute och gick vid havet ett par timmar. Gick bort till hamnen i Baske, tittade på solnedgången, åt vilda körsbär och satt på klipporna i min ensamhet. Försökte väl få tankarna att klarna men det gick inge vidare. Bara att se tiden an.

Nu: duschen.

Ciao Bellas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback