Naughty naughty girl

Har spenderat dagen i staden. For vid tio och kom hem vid halv två. Kan tycka att det är så skönt att bara spatsera runt ensam i staden och prova kläder och knalla in och ut ur i affärer i mitt eget tempo. Det finns så mycket fina kläder som jag så gärna vill ha. Det blir inte direkt bättre av att jag provar plaggen och de sitter som ett smäck. Det gör inte direkt begäret mindre. Jag kunde inte stå emot helt idag utan fick med mig en topp hem. Se bara, är den inte bara för söt så säg (O bry er inte om min fula pose!)


Djurmönstrat dessutom. Det brukar ju inte riktigt vara min stil, men jag föll för den här toppen. Tror den blir fin till sommarbrun hy, ljusa jeans o ett vitt linne under.

Var även på Gina som i vanliga fall inte är någon favoritaffär. Men ibland kan man hitta guldkorn. Jag hittade en svart spetskjol som jag verkligen ville ha, men jag hade så klart inte mage att slänga ut pengar på änu en svart kjol trots att den bara gick lös på 200. Duktig flicka. Dessutom hade de äntligen fått in en plain röd topp med urringning fram o bak. Det har jag letat efter i evigheter och ansåg att jag fick köpa den. Har letat efter en snygg, vanlig röd topp hur länge som helst.

Hittade en snygg tshirtklänning på H&M som skulle passa till svarta tights, gärna skinn. Nu har jag ju inga sådana men ändå. Jag köpte ju inte klänningen heller haha

Jag vet att jag ser väldigt "posig" ut men det är inget att bry sig om. Bara jag som försöker se cool ut.

Ikväll blir det lugnt, hemma med familjen. Imorgon blir det feeest!

Adios.

Kommentarer
Postat av: Linda

skitfint alltihop, speciellt den leopardmönstrade toppen. satt i bilen när du skicka, kunde inte svara :) kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback