its that need to get laid

Har levt innesluten i  min egen lilla bubbla ett par dagar. Men nu har jag tagit mig ut, redo att ta tag i det riktigta livet igen. Har varit o käkat lunch hos mormor, handlat lite inför middagen och nu sitter jag här hemma och ska ta o kolla igenom platsannonserna på ams, se om det finns något värt att söka. Mer less än ni kan förstå på att söka jobb, men vad ska man göra. Kan inte bara ge upp.

Sommar/höst -08 Umeå

Vad händer mer? Helgen? Oplanerad in i minsta detalj kära ni. Jag vill att Jen ska komma hit o hälsa på mig men tyvärr sitter vi båda på lite för jobbiga ekonomiska situationer för att det ska funka. Fara någonstans kanske? Helena har lite grejer som pågår så denna helgen är inte ultimat direkt. För övrigt håller jag tummarna ör att han blir frisk vännen, tänker på dig!

sommar -08 Faggan (Kungen till hö om ni undrar..haha)

Sa jag förresten att jag i lördags träffade en tjej som känner Kicchi och vars bror har dejtat min syrra Helen? Världen är så jävla liten ibland så jag blir mörkrädd.
Jag sa det till mamma o Mats i söndags. Jag har ett sådant jävla begär efter att bara dra härifrån, långt bort, kanske australien och bara skita i allt. Men man kan inte fly, för verkligheten kommer alltid ikapp, förr eller senare. Men det minskar inte mitt begär efter att får dra.

Over and Out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback