Busy day?

Dagens har gått i ett och jag känner mig alldeles matt. Ja, inte för att jag gjort så mycket, jag är ju faktiskt arbetslös, jag vet. Men eftersom jag varit sjuk så är jag väl fortfarande lite seg antar jag. Var inne i stan och gick runt i affärer och provade lite kläder, sommarklänningar, jeansleggins och annat kul. När jag är på rätt humör kan jag tycka det är så jäkla kul. Hittade en jeansjacka på Monki som jag så gärna skulle vilja ha! Försökte mig på att jag kanske kunde få den på födelsedan av min mormor, men hon tyckte inte det var någon bra idè vilket jag innerst inne vet att det inte är. Jag måste vara vuxen, ta ansvar för min situation och inse att det enda jag behöver på min födelsedag är cash, cash för att överleva ännu en månad. Här är jackan iaf:


Som jag skrev så gick jag lös o testade ett gäng sommarklänningar. Inte så vanligt för mig, men ibland är det kul att testa sådant man inte har på sig i vanliga fall. Testade bla en söt sommarklänning på H&M, men den var lite väl lång i mitt tycke dock.


Ja som ni ser kan jag inte riktigt låta bli att garva lite åt mig själv som på allvar sitter/står och tar bilder på mig själv i ett provrum hahaha.

Iaf handlade jag även mat i stan och sedan blev det pannkakor hos mormor. Sen gjorde jag en sockerkaka, åkte och handlade åt mormoir och innan jag for hem hämtade jag upp mor min.

Nu ska jag få på mig lite kläder och sen ska jag iväg igen.
Ciao Peeps.

PS. Skulle vara trevligt om någon av mina nära och kära kunde tänka sig att ställa till med bröllop i sommar så kan jag få köpa och använda en fin sommarklänning. Ev syster Lotta, då tänker jag mig att jag till och med kan vara tärna. Helen i Australien går också finfint. Men då måste jag vinna på Triss först. (Säg till i tid om det är på G, så jag hinner köpa på mig ett gäng Triss-lotter!)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Fortsätt drömma, säger jag bara!!

2009-02-19 @ 20:25:12
Postat av: Linda

så fint! snart så, kan vi shoppa loss tillsammans förhoppningsvis. kram

Postat av: jen

jag tror visst att det är en terese alex som har gått ner lite i vikt, hur tänkte du där?? nu när jag tänker på det så kan jag nog ta och ställa upp och gifta mej, är ju dags liksom!

2009-02-20 @ 15:35:44
Postat av: tess

Linda: Ja vi akn ju hoppas!



Jen: Haha, det är nog minimalt men iaf är det väl resultatet av sjukdom, ingen träning och kass kost = Minskad muskelmassa, ökad fettmassa haha. Jo men jag tänker precis samma, man kan ju i princip säga att du har ett stadigt förhållande eter inatt. Om du varit någon annan iaf...hahahha

2009-02-20 @ 16:39:39
URL: http://teresealex.blogg.se/
Postat av: tess

Hahaha, men kom igen nu syrran! Ställ upp lite för laget nu!!

2009-02-20 @ 21:08:28
URL: http://teresealex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback