Im back back back i Skåneland

Jaha så var man tillbaka i söder igen.
Har haft en jävligt fin helg. Skulle säsga att höjdpunkterna var Röyksopp, Jenny Wilson och framför allt Lily Allen! Vilken tjej, så snygg, energisk och skön!

Fotograf: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Hyfsat less på att vi missa Robyn dock, verkar ha varit höjdpunkten för många! Men vi fick iaf se henne en låt när hon va upp på scen med Röyksopp och det var grymt.

På söndagen efter typ 6-7 timmars sömn på 2 dygn var fröken hyfsat sliten när hon satte sig på tåget vid 10 på morgon. Hade ett mysigt dygn hemma och jag är glad att jag for hem! Hämtade även ut en sprillans ny kamera på försäkringen, Hurra! Såg även till att ta en drulleförsäkring på nya kameran..haha

Något mindre kul är att jag gjort något med foten - överansträngning? Har skitont när jag stödjer på den och måste låta den vila ett par dar och hoppas på det bästa. Inte helt okej säger jag. Hatar att vara så stilla. Jag ska ju träna och sånt ju. Aja, kanske går över fort.

O några bilder tog jag inte under helgen heller. Maria tog nog ett par så om jag får dem kanske jag lägger upp dem här, vi får se. Nu ska jag snart kila upp till gymmet en sväng. Naturligtvis ska jag bara köra överkropp så foten får vila.

Jepp, Ciao

Favoritlåt nu: Röyksopp ft. Robyn -
The Girl and the Robot

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback