some day we´ll be figuring it out

Kul kväll igår. Blev både lite bilspel, buzz och singstar hemma hos P. Naturligtvis var jag enda tjejen och skulle sitta där och skråla med min underbart vackra singing voice haha Men det var kul, jäkligt kul. Efter några glas var det all in som gällde. Sen körde vi tärningsspelet till tonerna av Cornelis innan vi traska ner till Byckare. Fint det.

När stägningsdags närmade sig fick vi erbjudande om att hänga på till Ystad och festa vidare. Jag o P var på först, men sen kände jag efter lite och jag var rätt sliten efter en hel dag på i solen och kände inte för att vakna upp i Ystad idag alltså. Dessutom har ja så j-a mkt jobb till veckan och jobbar bara 3,5 dagar. Så vi avböjde och vandrade hemåt i natten istället.

Upptäckte imorse att jag hade ett missat samtal vid tre inatt. Hade ljudet på och mobilen bredvid sängen. Men tror ni jag vaknade av det? Nej nej. Snacka om däckad brud!

NU ska jag rulla upp min rullgardin och se solljuset sippra in. Ska få på mig lite kläder och fixa till min uppenbarelse. Sen bär det av på en promenad nere vid hamnen.

Ciao Peeps!

Dagens Tips: Från min käre vän King.
Kolla här! Mycket bra tolkning av Håkans gamla klassiker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback