playing with fire

Ja, än en gång sitter jag här framför datorn iklädd endast trosor. Glömmer allt som oftast bort att vi har de största av fönster och att jag kanske inte bör flasha mig så för eventuella grannar/åskådare. Som tur är har vi inget hus rakt över, men nog såväl en gata haha. Men det är väl ok om jag nu råkar göra det i mitt rum. Värre är väl när jag strosar runt halvnaken på morgonkvisten när jag är hemma hos någon annan. Som har många grannar. Och insyn från varje fönster. Kan möjligen ha hänt ett par gånger. Då får jag be om ursäkt mr.

Victoria Secret

Anyway, det var något helt annat jag skulle komma till, nämligen dagens glada nyhet! Gissa vem som är ledig Valborg!! Jo jag! Fy fan vad underbart! Jag och Jen har som sagt redan gjort upp finfina planer för valborg med start från morgon, picknick och ett par bira i det gröna osv. Kan det bli bättre? Sen kommer Linda m vänner och joinar, Hur bra som helst! Ska bara kirra en biljett nu, hoppas den jag kolla på sist finns kvar. Sen ska vi på Lindus inflyttningsfest på lördagen! Då även allas vår Rosell och Sandy kommer att joina oss när vi tar steget in i dimman och över till andra sidan. Yeeey!

Har redan varit på gymmet en kortis, körde bara överkropp och duschat. Ska nämligen iväg och möta upp Mr P vid sju. Ska ta en promenad, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Bio, fika, film? Vi får se. Hur som helst måste jag hoppa i lite kläder och fixa till mig nu.

Så ciao kära vänner


Kommentarer
Postat av: jen

ja vi ska ju börja tidigt, 07.00 drar det tydligen igång haha!

2009-04-07 @ 21:02:20
Postat av: terese

haha, ja lätt. det är ju all in som gäller, det förstår ju både du och jag haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback