Tillbaka i Skåneland igen

Hola Darlings, I´m back!
Har haft blogguppehåll under mina lediga dagar hemma i värmlandsskogarna. Det blev väl en inte helt dramafri helg, men det hade jag å andra sidan inte väntat mig heller. Det var länge sedan mitt liv var enkelt och dramafritt nu. Men jag har haft en jättefin helg med hela tjocka familjen samlad. På fredagskvällen tog la familia en kollektiv familjefylla, det var riktigt fint, like the good old days! Lördagen festade vi syskon loss hemma hos Em och Jonas, hur bra som helst! Natten fortsatte på slitna Killingen och jag, Johnny och Em var i högform. Johnny valde dock att få ur sig hela sin mages innehåll innan natten var helt över. Så kan det gå när inte haspen är på. Själv valde jag att lägga mina känslor på en gammal polares axlar. Helt totalt underlig situation och så olikt mig. Men så är det.

Förra veckan när jag satt ute på kliporna och försökte jobba på ansiktsfärgen.

Mitt tåg var försenat imorse vilket gjorde att jag missade 6.15 bussen och fick ta den 7.50. Suck för förseningar, missade den även med cirka 5 minuter. Men jag jobbade igen det under dan. Tog snabb lunch och jobbade över en timme. Så det var lugnt och jag hann det jag planerat.

Omgivningen här nere. Husen i gamla stan, hamnen, stranden.

Men nu ska jag kila iväg til gymmet en sväng. Är dödstrött så jag ska bara lyfta lite vikter samt köra rygg och mage. Pallar inget mer idag, vill bara soooova.

Over and Out!

Helgens låt: Lasse Lindh - En högerkrok och riktigt blod

Jag, lördagen innan påsk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback