Tankar kring en svunnen tid

Har suttit och läst igenom en massa gamla sms. Intressant att läsa sommaren och höstens sms, får ut rätt mycket av det, det blir nästan som att gå tillbaks i tiden och känna det man kände då. Mycket kul hände, men även jävligt jobbiga grejer. Konstigt att läsa om det sådär, läsa precis det man tänkt och så.
Japp ungefär så intressant har min kväll varit haha

Anyway..Här har ni min dag i bilder ungefär:


Dagens klädsel.



Gick bort till klipporna och satt i solen och läste Hennes.

Sen mötte jag Upp P och vi käkase lunch på "Skafferiet". Lika grym buffe som alltid.

Sen blev det en mjukglass i solen i hamnen. Kolla på folk och snacka skit.

Sen for P till Malmö och jag banga ur i brist på pengar och för att inte tappa festargnista inför valborg haha (Ångrar mig dock endel i efterhand..haha Men det var ju inte helt oväntat att jag skulle göra det!)


Sen städade jag. Iklädd en typisk städoutfit för mig haha. Man kan numera se golvet i mitt rum, klapp på axeln till mig. Det var även då jag insåg att jag måste pimpa upp min skosamling lite. Svart svart vitt svart svart ungefär. Får fixa till det i helgen i Uppsala haha (Saknar endel av mina skor hemma, som mina röda pumps, , men man kan inte få allt!)

Ni tar vär en bira eller två för mig med nu folket! Och P, jag räknar ju med att du tar hem storkovan både på lotto och pokern haha. Då är det du som bjuder på en toast Diablo och chokladkaka imorron! Haha

So Long Peeps!


Kommentarer
Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

snygg outfit :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback