Posh and Becks

Idag precis efter lunch slog den till. Den totala tröttheten! Ni vet sådär så att det sätter sig i hela kroppen och man blir bara helt matt. Men efter någon timme släppte det och dagen flöt på. Efter jobbet va jag inne på Lindex en sväng och investerade i ett par nya söta trosor och hårnålar. Någon fick ju LÖN den 9e april. Känn på den kära vänner, känn på den! Har helt missat det, utgick från att marslönen skulle komma tillsammans med aprillönen men icke. Helt jävla underbart att inte längre vara pank! Så nu kan man hitta på något kul till helgen med!

Sex personifierat

Iaf så var jag på gymmet och körde spinning och lite styrka. Fullt spinningpass som vanligt och vi bar in en extra cykel för att jag skulle få plats. Jäkligt bra pass med en grym instruktör. Har kört helt slut på mina triceps idag, kommer inte vara nådigt imorgon har jag en känsla av.

Ciao ciao

Dagens (nostalgiska) låt:
Aerosmith - Cryin´ (Ni kan aldrig förstå hur mycket jag älskade låten och videon när jag var runt 8 bast och den jämt spelades på MTV. Hörde den på radion idag, den ger mig fortfarande den där speciella känslan) Alicia Silverstone - Vilken jävla stjärna!

Dagens (nostalgiska) låt 2: Aerosmith - Crazy (Fan vad jag älskar den musikvideon alltså!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback