give me that slow knowing smile

Blev en heldag. Efter att ha hoppat in i Mr P´s bil vid ett så flög dagen förbi och kvällen är redan kommen. Hur hände det?Har precis kommit hem, bytt om till myskläder, har fixat grönsaker och dipp och sitter i soffan och lyssnar in min nyinköpta cd med Ekdahl. Hennes första på engelska på många år. Köpte även Thåströms nya som jag suktat efter ett tag nu.


Investerade i denna kjol idag.

Färden gick iaf till Ystad där diverse saker inhandlades bla en kjol, shampo, inpackning och en bok. Mr P inhandla en hel garderob nästan haha. Letade efter nåt sjysst ställe o käka på. Till slut var vi så j-a hungriga så det var sjukt åt det och vi slank in på men sjysst restaurang o beställde in 2 gourmetpizzor som vi delade på. Man vill ju gardera sig om inte ens egen är så god haha Vad gjorde vi sen? Jo vi cruisa runt lite och kolla på de vackra omgivningarna, åkte in på ett place och kolla på o drömde om sjyssta bilar och efter vägen stötte vi på en skylt som sade "Billiga cyklar". Så nu har fröken blivit med cykel igen. Visst kan jag sakna min skrutt ibland. Men den hör umetiden och det förflutna till. Nu cyklar jag ut på nya äventyr md min fining. Ni ska få se en bild någon gång.


Massor av vitsippor, och på sina ställen en massa gulsippor. Våren är helt klart här.

For ner till stranden i Vitemölla, kallt som satan för det blåste trots att det hela dagen har varit strålande solsken. Skulle ta en kaffe på badhotellet. Men det blev inget med det, de hade inget som tilltalade. Hämtade ist upp Andreas i Kivik och drog till Simpan och Bykare där tanken var chokladkaka. Men det har inte den längre! WTF? Ist blev det chokladtryffel. Funkade, men långt ifrån den numera klassiska chokladkakan. Inte ok haha

Pojkarna skulle hem till P o spela lite dator. Kanske går bort till P sen o kollar på någon film. Men just nu lutar det åt att jag blir kvar här hemma i soffan, nermyst med täcke, kanske en bok och med Ekdahl i bakgrunden. Är på myshumör och känner mig allmänt lite sliten, trivs i mitt eget sällskap, är nog inte så kul sällskap för andra ikväll.

Ja, det var en hel liten roman om min dag det ni, fan så intressant. Man tröttnar ju bara man ser texten haha. Anyway, ha en fin lördag och ta en bira eller två för mig med.

So Long Darlings!

Gårdagsnattens kungliga: Att Max efter krogen tog en flaska starkvinsglögg hemma hos Pär att ha som färdkost och sen lullade hem till Brantevik. "Äh, va fan jag går, det är ju varmt!" Varmt kan väl ändå va att ta i lite haha

Kommentarer
Postat av: jen

nice kjol! Den där är ju perfekt till sommaren!

Postat av: terese

Yes, I do like it. 200 spänn, som hittat tänkte jag!

2009-04-20 @ 19:01:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback