Estokolmo nästa

Bokat o klart.
På fredag drar vi till storstaden för en välförtjänt helg av lyxigt hotell, hotellfrukost, relax, fest, god mat och shopping. Halleluja! Så jävla underbart det ska bli att dra iväg en helg med tjejerna (Helèn du kommer vara saknad!). Hotell Rica, ett fyrstjärnigt hotell, ska vi bo på. Nice. Innan helgen har vi endel tyngre grejer att ta tag i, men vi löser det, det kommer gå kanon, allt kommer gå fint.

Skulle träna idag men vi blev som vanlig kvar länge på skolan o efter det var jag o Lindus och handlade innan vi drog vidare till Jen o bokade flyg och hotell. Så jag sitter o tänker att jag ska låta maten smälta o sen dra en springrunda borta vid Nydala. Får se hur det känns efter fest o alldeles för mycket plugg för att knappt ens hinna träna sensate två veckorna. Men det finns inget kul pass på gymmet idag den här tiden. Bara ta tjuren vid hornen.

En annan bra sak. Fick tillbaka pengarna jag betalade till telia, för räkningen jag trodde var sen. Hade visst betalat räkningen två gånger. Fasen vad skönt! Lagom till helgen o allt.

So Long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback