...det är att leka med eld

Hallå hallå. Så har ännu en dag flutit förbi i sin lugna lunk. Föreläsningar mellan 8.30-16.30. Bra föreläsningar faktiskt, varvat med praktiska övningar iform av bildterapi. Alltid kul att lära sig saker om sig själv, eller mer att kunna se sig sjlv och sina känslor mer klart. Vi skulle bland annat måla ett träd som symboliserade oss just nu, här i livet, idag. Bilderna (Min, Jennys och Helèns) kommer läggas upp på guesswhat, ni kan ju gissa vilken som är min!

Idag efter skolan väntade en present på mig i brevlådan. Ett jättefint armband från min vän (och broders fru) Kicchi. Tack så mycket, det värmde!

Vad händer annars i mitt ganska så stressade liv? Ja, jag hetsar varje dag om min obetalda teliaräkning men får inte tummen ur o gör något åt det. Försökte ringa idag men inget av de de sa på automatiska kundtjänsten stämde med vad jag ville ha hjälp med. Ska därför istället gå in på hemsidan o se om jag kan få någon info där.

Va o fikade med Jen och Helèn idag efter skolan och skippade träningen. Mina benhinnor var ömma som få efter gårdagens punch och vi kände alla att vi var i stort behov av en fika. Annars har jag just slängt in en degklump i ugnen, här ska det bli färskt bröd, så jvla grymt ott det ät, mitt underbara nöt och fruktbröd.

So Long dudes

Just Nu: År jag helt såld på Melissa Horns album. Måste höras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback