Lite vardagsspänning tack

Är lite uttråkad ikväll. Det händer inte så mycket här borta i Ö-vik utom att det är en massa att göra på praktiken och en ständig stress kring att man borde skriva ihop en cv o börja söka jobb. Hatar att ha sådant där viktigt hängande över mig. Vet att jag måste ta tag i det, men jag är oftast så trött när jag kommer hem från praktik och träning.

Är Lasse religös? Det är iaf vad mormor kom fram till häromdagen när hon hade hört tre av hans låtar på P4. "Är han religös? Jo, jag tror det jag, man hör att han sjunger lite religösa låtar". Okej mormor vi säger så då. Klart winnerbäck är religös och låtarna handlar om Jesus och co.

Jen tvättar och jag har just lagat ihop lite käk till matlådor framöver. Äta bör man annars dör man sägs det.

Det mest spännande som är på gång är att vi i klassen försöker bestämma oss för vart vi ska ha sittningen. Vi är lite oense i klassen, nägra vill va på villan, andra på Rex. Jag vill vara på Rex. Saken är den att våra nollor vill att vi ska vara på villan. Men eftersom detta är vår sista sittning o man bara tar examen en gång borde vi kunna vara på Rex. Jag skiter väl i nollorna, det är klassen man vill hänga med.

Hej då

Kommentarer
Postat av: jen

helt rätt my friend, helt rätt. Kanske är jesus som står bakom larsa btw, vem vet?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback