En svunnen tid

Fy fan vad bra punchen var idag men jävlar vad slut jag blev. Vi snackar att en av övningarna gick ut på att slå 6 raka hårda slag och sedan lyfta upp den med mitsarna och bära den 2-3 meter. Jävlar vad jobbigt kan jag lova er. Då ska jag bara bära runt på Gustav lite här. Han lyfte mig som att jag vägde 2 kilo medan jag hade fullt sjå att ens få upp honom över golvet haha. men men gjorde ju mitt bästa och det är det som räknas har jag hört.

Krullet Alexandersson. Kollade igenom gamla bilder och hittade denna haha. Minns du kvällen Jen? Om jag säger härj med noll-nollor, snodd barcardi breezer, NH, stulna galjar, Daniel..hahaha, vilken kväll.

I övrigt har jag storstäd i min underklädeslåda. Det blev oerhört uppenbart att jag behöver minst två till lådor att lägga mina underkläder i om jag ska få någon överblick. Inte konstigt att man bara alternerar mellan 3 BH:ar trots att man har säkert 20, man tar ju de som ligger ytterst, de man ser först. Ge mig lite mer utrymme någon. Nej fan, ut med det gamla och in med det nya säger jag!

Nu har jag slutat eftersvettas och ska strax hoppa in i duschen och testa mitt nya schampo och balsam.

Fredag imorgon, känn på den

Ciao.

Kommentarer
Postat av: Anonym

du e ju jättefin i lockigt. tycker jag du ska ha nån kväll.

2008-10-02 @ 22:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback