Bredbandsbolaget ska förintas.

Blir så jävla jävla less.
Idag funkar inte internet igen. Det funkar varken med trådlöst eller bredbandsbolaget. Fans jävla skit. Blir så matt. Skulle lämna in datorn med tänkte jag. 600 spänn? Då ska vi bara se var jag ska få de pengarna ifrån. Har ju för fan betalat två hemresor den här månaden redan. Snälla, varför kan jag inte känna ett datasnille? Satt även i tele med bredbandsbolaget i 40 minuter igen utan framgång. Snubben jag snacka med var helt retarded. "Testa att starta om datorn" "Testa att reparera". Då ska vi se om jag ringde till eran jävla kundtjänst för att få de lamaste tipsen i världshistorien. Jag vill prata med han ja prata med igår. Han hade ju beskrivit mitt problem i datorn för att alla skulle kunna läsa hur man löser det men den inkompetenta jäveln fattade ju inget. Jag blir så trött.

Så nu har jag klagat av mej lite. Jag o Jen ska skriva c-uppsats idag. Har inte blivit mkt med det hittills. Först var vi o fika o nu har vi just kollat på The Hills.

Ciao

PS. Tack för trevliga medmänniskor. Min söta granne (japp 30-åringen här över) tittade in tidigare o frågade om jag hade fått ordning på internet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback