I valet o kvalet

Frågan är hur man ska göra då. Fara hem i en vecka eller bli kvar här o bara gå runt o dra. Fick idag reda på att alla föreläsningar är flyttade från nästa vecka vilket innebär att vi är lediga o kan fara hem redan på fredag. Som vanligt ligger jag dock rejält back i budgeten så jag är smått osäker på hur jag ska få det hela att gå ihop. Skulle kunna be mormor snällt om lite hjälp till resan, men kruxet är att be om pengar är ungefär det värsta jag vet. Nej fan alltså, det är inte bra det här. Måste ta mig i kragen o komma på hur jag ska göra.
image1415
Har inhandlat en ny mobil idag. 65 spänn up front o resten på avbetalning. Blev samma månadspris som tidigare så det känns helt okej. Till o med en tjuga mindre per månad när jag fixar studentabonnemanget. En Ericsson W890 blev det. Blir nog bra, behövde mest bara en ny mobil med ett billigt o fungerande abonnemang.

Nu ska jag vila lite innan jag o Jen ska iväg på TC. Blir bra o få rensa huvudet lite. Det har varit en lång dag full med di verse stress, det vill jag lova.

Later.

Dagens låt: Ross Copperman - All She Wrote

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback