Göra volt från en stol ner i sängen så den o stolen pajar: Check.

Ja, partyhumöret kom allt smygandes till slut igår, men det tog sin lilla tid. Vi gick först en sväng o käka på en tacobar i stan. Taco buffè, o fy fan va gott o alla åt tils de nästan sprack kan jag lova er.
image1361
Sen bar det av hemöver för en dusch o byte av kläderna. Tjejerna tog en lugn en men Gurra, Danne, Tobbe o David kom över till mej o förfesten drog igång. Lekar iform av "tvättmaskinen" o annat trevligt höjde stämningen ytterligare o tillslut eskalerade det hela med att Danne valde o göra en typ volt från en stol ner i min säng. Hej då säng o stol. Tack o bock för den. Men men det är Gurra som står på lägenheten o har kvitterat ut nycklarna haha, nej då, men Danne sitter här o snickrar ihop sängen nu. Det blir nog bra. Men lite obekvämt i sängen i natt  hyfsat ont i svanken när ja vakna. Har legat i en säng som var hyfsat missanpassad.

Iaf bar det av till Olearys o vidare ut i natten där we danced the way! Klockrent o så jäkla kul musik, dessutom var det givet med skyddet jag fick av grabbarna från alla konstiga människor.
Vid tre, lite efter de andra snurrade jag o Gurra hemöver i natten, hem till lgh full med flaskor glas o trasiga möbler men sjukt glad o nöjd. Sov i natt som ett barn.

Ha en skön lördag peeps.

Dagens låt: Trapt - Whe All Is Said And Done

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback