"Hej Tess! Jag har din karl här, ska jag ta med han till dej?" "Hm, jag har ingen karl Helèn, så nej tack, tror vi hoppar det."

Lite kombinerad inflyttningsfest för Lindus och födelsedagskalas för Maria som fyller 26 idag va det igår! Jäkligt mysig, skön o kul kväll alltså! Lite knytkalas va det, o jag hade ju som bekant bakat mitt berömda nöt o frukt bröd. All mat va jättegod o jag drog en premiär för langos, vilket jag aldrig tidigare testat. Yum, du är kung på det Lindus!
image987
Sen bar det av till Corona i alla fall. O där va allt som vanligt.
Lite same old, same old. Som vanligt mkt bekanta ansikten bl.a Tom in the box, men det va ju inte helt oväntat. Där vi är, där är Tom in the box.

image993

image999
Maria kör en provtest på den sköna fjällräven-väskan hon fick av oss, haha, klockren sally-imitation!

Idag har vi intagit Mariehem som om det vore vårt hem. Kom hit vid lunch för en skön brunch med alla rester från gårdagen. Underbart med bakismat o kassa bakisskämt. Nivån på skämten har inte varit hög alltså, där det genomgående temat varit coronas hiss, som jag ngn gång i dimman hittade till. haha, ja fy faan vilken skön slapp dag med bakishäng framför TV:n. Som ett skönt avslut på dan drog vi en familjepizza.
Tack Maria, Helene o Linda för att vi alltid känner oss så välkomna o hemma oss er. Eran lya är kunglig!
Grattis igen Maria till de sköna 26 åren!

Men nu ska vi nog dra oss hemöver snart.
Back to reality imorron.

Sleep tight vänner.

Dagens låt: Ani Difranco - You had time

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback