Sakta men säkert uppåt

Har varit en helt okej dag idag trots allt. Föreläsning mellan 08.30-12.00, sen lunch o sen ut på platsbesöket. Det gick helt okej o skönt att ha det gjort, så man kan sätta igång o abeta med det nu!

Funderade lite idag på vår ena föreläsning. Snubben som hade den sa att den världsliga definitionen på god hälsa, eller ja att man är helt frisk, är att man ska hoppa upp ur sängen varje morron o känna att allt är kanon o att livet leker o att man tycker det ska bli skitkul med ännu en dag på jobbet osv. Hahaha, intressant. Därför sa han att ingen i Sverige är frisk, alltid finns det nåt hos oss som inte är bra. Helt sjukt att det är så ju haha. Kan man itne bara vakna så en morron! Jag menar livet leker ju faktiskt, o man har det förjävla bra. Orka klaga hela tiden.
Hoppas jag vaknar med en sån lyckorus-känsla imorron! haha

Ska snart möta Jen för lite spinning o core, blir kul det, känner mej rätt laddad trots allt, och humöret är på uppgång från gårdagens klagande..
image645
Jag o Jen en kall natt i vintras när vi hade härjat lite haha

Later.

Dagens låt: Smashing Pumpkins - Disarm

Kommentarer
Postat av: Helén

men vadå tess, brukar itne du hoppa upp ur sängen på morgonen och säga:"YES EN NY DAG I SKOLAN WOHO!!!"??? det gör jag varje morgon, har blivit lite av en morgonrutin...????

Postat av: Tess

Hahaha, joo det är klart att jag gör haha, gör vi inte alla det. Jäkligt tydligt när alla ses på vanliga stället o i bästa fall mummlar fram ett hej, eller kanske nån skön kommentar som "Oj, Sandra, du ser lite sliten ut idag eller?" (Nämner inga namn) haha Men faan, vi har ju kul i alla fall. Men just på morronkvisten känns det rätt långtbort o skrika, Vilken underbar dag! haha

2007-05-15 @ 18:46:48
URL: http://teresealex.blogg.se/
Postat av: Linda

det låter iallfall bra att ha det i åtanke tycker jag. jag tror man klagar alldeles för mycket! inte att man ska vakna med ett lyckorus varje morgon men ändå försöka och inte gnälla bara för att det regnar lite, typ :) lycka till på träningen

2007-05-15 @ 18:46:48
URL: http://lindabeach.blogg.se
Postat av: jen

ja shit vad vi härjade haha, hittade ju asbra saker den kvällen iaf!

2007-05-15 @ 18:49:43
URL: http://chen.blogg.se
Postat av: J

Hej ville bara säga att jag har uppdaterat min filmblogg lite nu, hoppas att du fortfarande vill titta in och läsa!

Kram J

ps. disarm you with ...

2007-05-15 @ 19:24:22
URL: http://starfield.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback