Sköna helg!

Sorry folks, har varit lite dålig på att updatera på sistone, har som haft annat för mej.Men im back i alla fall o tänkte skriva lite om helgens bravader.

I söndags var det ju som sagt men födelsedag. Så på lördagen va det ju lite firing som gällde. Det var järngänget (tyvärr minus Linda som var hmma under helgen) o Maja o Maria som förgyllde min partykväll med att dyka upp i min lilla lya med pompa o ståt! De bästa, skönaste presenter hade de hittat på åt mej med!! Ett hur fint som helst fotoalbum av gärngänget med an massa galna bilder från oss fr¨ån året som gått! (Jag älskar det verkligen, tack än en gång!!) O ett kuddfodral med hjärtan o en bild av Shane på av Maja, maria o Helen (Som tyvärr heller inte kunde komma!) Hur gven present som helst!!
138856-394
Ser ni mitt lycklige ansiktsuttryck när jag tittar på Shane som from now on är min sängkamrat hahaha

Förfesten blev högljudd o jätekul somvanligt, med en massa musik, dans o skitsnack haha! Givet! Innan det bar av till Scharinska. Alla MYCKET glada i hågen (Läs: Klapp kanon haha)
138856-396138856-395
Lite posingbilder är alltid ett givet inslag på våra förfester haha! (Maja o Maria, samt Helèn o Sandy)
138856-398138856-397
Jaha.Skål på dej Maja! (Är du verkligen säker på att båda glasen är dina? haha) (Jag o Sandy)
138856-399
Fråga inte.... Ingen som vet vad som händer på bilden, men tydligen måste jag o Helèn alltid dumma oss lite framför kameran innan vi ger oss iväg hahaha

Söndan var annars en riktig lökdag, där det inte ens blev en titt utanför dörren. Vinkla dock upp persiennerna två gånger, haha, O så fick jag ju öppna paketet från mor, tack för allt!

Nej, nu är det sovdags, skola imorron!

God natt världen.

Kommentarer
Postat av: maja

jepp, det blev ett glas för mycket så att säga;)

2007-03-06 @ 17:45:51
Postat av: Tess

Hahaha, jaa, för alla;) Men kul va det, o det är ju det som räknas!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback