Queer-funderingar

Halvligger i soffan o gör inget särskilt. Ja ungefär så har min eftermiddag sett ut. Eller jo jag har ju lagat till några matlådor. Men inte tills imorron, för då ska vi lyxa till det lite o äta på universum, Yeey!
Har kollat på ett gammalt avsnitt av Queer as folk, för jag hade verkligen inget att göra. Roligt att Helèn sett det med o tycker det är bra, så det är mest Stewart o Nathan som våra msn konversationer handlar om nuför tiden o alla sjuka grejer de har för sej i serien. Har man inget vettigare o snacka om liksom..hahaha Jaa, härliga snubbar är de i alla fall.
image432
Vill fortfarande få tag på de andra säsongerna av det Am. Queer, men det går tydligen inte. Men men kanske nån gång..Man kan inte ens köpa boxarna i Sverige..
Jaja, vad trevligt, ett helt totalt ointressant inlägg som handlar om bara Queer as folk, ja så kan man också göra.

Men nu ska jag sluta tråka ut er med mitt ointressanta tjat o få på mej lite träningskläder o cykla iväg på Pump, som vanligt på måndagar!

Adios.

Dagens givna: Mitt, Jen o Helèns snack om bojarna...Det är faan inte lätt med dessa bojar. Antingen har men en fin lyxkryssare som ständigt ligger ute till havs, en vattenscoter som man sällan träffar på eller bojar som ligger ute som ingen vill nappa på. Ja ni, Life`s a bitch..hahaha

Kommentarer
Postat av: jen

jag tycker om att vi lyxar när vi inte har pengar att lyxa för haha!

2007-03-12 @ 21:03:26
Postat av: Tess

Japp, givet ju, kan inte bli bättre!
Kanske inte har så mycket pengar, men vi har ju våra fina jackor hahaha

Postat av: amanda

Tack för kommentaren :)

2007-03-12 @ 21:18:46
URL: http://tjoppes.blogg.se
Postat av: jen

lätt att vi har! viktigast att vara snygg, sen om man kan äta är prio nr 2 haha!

2007-03-12 @ 21:45:11
Postat av: Tess

Haha ja lätt. Det är ju viktigt att man är klar över det här med sina prioriteringar o att man känner efter vad som är viktigast för en...hahaha

2007-03-12 @ 22:16:50
URL: http://teresealex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback