Hur faan lyckas jag?

Kom på förut att jag inte sett brevet med hyresavierna för de tre närmaste månaderna på länge, förut. Så jag börja titta lite efter dem..
En timme senare o jag hittar det i kassen med tidningar o reklam som ska til pappersinsamlingen...Suck. Ibland önskar jag verkligen att jag var som vanliga,normala människor o hade åtminstone lite koll på mej själv o mitt liv from time to time... Hahaha
image503
Såhär less blev jag är jag insåg vad jag gjort...hahaha Jag borde få nåt slags pris för att vara den mest tankspridde människan ever..hahaha

Fick resultatet på ortopedidelen som jag klara o reumatologin som jag kugga på..trist, men sånt är livet, har verkligen mej själv att skylla haha, hade som bättre saker för mej än att plugga den veckan. Så som man bäddar får man ligga, så är det bara. Omtenta nästa fredag.

Nu ska ja kolla lite TV ni.

Adios.

Kommentarer
Postat av: Crazypill

jag ska med kolla tv... =)

Postat av: Miliiz

Japp onsdagen e en bra tvdag:)

2007-03-21 @ 21:16:48
URL: http://miliz.blogg.se
Postat av: Karin

tycker teeshirtarna är grymma.. roligare än HM's typ:p

2007-03-21 @ 21:29:32
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: mackan

approppå hyresavi. hade lite bättre lycka än dig,, lyckades fiska upp min avi från postfacket och sprättade upp det väldigt smidigt och symetriskt, med min nyvässade brevkniv. Där stod de, som skänkt från ovan "sänkt hyra från 3600:- till 2983:-" hur glad blir man inte då? =)

2007-03-22 @ 01:01:52
URL: http://mckan.blogg.se
Postat av: Maria

haha så söt bild!

2007-03-22 @ 09:54:43
URL: http://fashionstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback