Splittrad

Jag fattar inte vad det ä med mej o att ta beslut alltså. Har alltid vart värdelös på det. En sån där "aftonbladet eller expressen"-människa ni vet. Inte kul alls.
image824
Dagen har vart riktigt slapp. Erik va här en sväng, sen va vi in till Syrran o Josef o satt o snacka gamla filmer o annat trevligt. Kvällen avslutades med en promenix i kvällssolen för mej o Erik, då vi filosoferade om allt o inget. Ja så kan det va ibland.

Drar i alla fall förmodligen norröver igen över helgen. Som jag skrev så är jag ju långledig, enda långledigheten nu i sommar som det ser ut (Utom de 3-4 dagarna jag är ledig i mitten av augusti då) så då får man ju ta tillfället i akt! (O vad är då bättre än att bränna hela lönen på en tågbiljett? haha, men det är det ju värt så klart! Orka spara pengar när man kan ha kul för dem istället! haha)
Men nu ska jag sluta att occupera datorn för min kära syster som är söt nog att låna ut den till mej eftersom vår är så seg (hata stenåldersmodem).

Hoppas allt är väl med er Järngängetchicks (O alla er andra med så klart!), saknar er massor!

So long peeps.

Kommentarer
Postat av: Karin

här är ingen sol inte ens på kvällen:(

Postat av: Vendela

kan inte heller bestämma mig
:/

2007-07-01 @ 22:31:09
URL: http://frokenrundberg.blogg.se
Postat av: Linda

saknar dig med tessos! kanske man ska dra norrut också och känna lugnet nån helg. tråkigt att man jobbar hela tiden så det finns ju ingen tid! ha det så trevligt där uppe kramar

2007-07-02 @ 11:49:02
URL: http://lindabeach.blogg.se
Postat av: tess

Tack Lindus, det ska jag ha:)
Jo, jag vet, svårt att ta sej iväg nånstans när man aldrig är ledig nån längre tid i sträck!

2007-07-02 @ 16:53:48
URL: http://teresealex.blogg.se
Postat av: Petra

Tjenba bruden! Hoppas du har det bra, själv längtar man lite till skolan börjar igen, men bara lite, så man slipper jobba. Visst torkar du oxå skit??! :) BYE

2007-07-03 @ 09:10:44
Postat av: helén

får jag följa med uppåt eller?? nej just det ja man jobbar hela tiden ja! *morr* får regna bort här hemma istället...inte helt okej måste jag säga! men men sånt är livet...tyvärr...jobbar en månad till sen jävlar! haha blir det nog en vecka utomlands..måste få lite sol i allfall..vi hlres babe!! saknar dig!!!

2007-07-03 @ 12:56:17
URL: http://helenrosell.blogg.se
Postat av: jen

saknardej med tess! det är rätt far norrut det är här solen är :) jag och flippo funderar på att skita i utlandet om det fortsätter så här fint väder! mumma!

2007-07-06 @ 02:03:53
Postat av: Tess

haha, jag har tydligen tagit med mej fulvädret upp i norr. Faan också, haha. Drygt värre, men men smällar man får ta här i livet haha. Ha det bra brudar:)

2007-07-07 @ 18:59:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback