Nystart med Nytt hår?

Har varit hemma o ledig idag. Mkt skönt. Hade även tur med vädret som dagen till ära lät solen titta fram ett bra tag. Så jag har fått lite färg i alla fall. Sen gick jag en promenad o åt alldelles för mkt blåbär för att det ska va okej för magen. Men men, det va ju så gott!

Ska klippa mej nu i augusti (första gången sen februari, shame on me..). Funderar starkt på om man skulle ta o klippa av sej en lite längre bit.. Skulle vilja ha till axlarna typ o så lite typ uppklippt o så så det blir volym på det, så man kan busa till det lite. Bara less på mitt långa hår just nu. Eller nej inte less kanske, men jag känner att ja skulle behöva nåt nytt. (Ibland kan man bli trött på den blonda bimbolooken..hahaha) Vad tror ni tjejer?..Hittar ingen bra bild på hur jag vill ha håret dock..ska söka vidare, men tips mottages tacksamt haha

Annars är det jäkligt lugnt på alla fronter o inget nytt att förtella. Drar ju till motala på torsdag, vet dock inte vilken tid än, time will tell. Sen blir det jobb jobb jobb tills jag kommer hem till värmland på en snabbvisit kring den 17e juli för att packa ihop alla grejer. Sen tillbaks till Motala o jobba lite till innan jag far hem till Umeå så jag är där senast den 3e, när vi börjar. Då är det dags för en skön reunion med hela Järngänget med en massa möten i dimman bla en given inflyttningsfest hos Lindus o besök på nyöppnade Corona! Blir fint det.
Sundsvall by night
Men nu ska vi snart äta lite grillad älgbiff.
Ha en skön kväll peeps.

Adios.

Dagens Filmtips: Efter bröllopet.
Dagens snyggaste: Gwen Stefani i 4 in the morning
Dagens sanning: I år ska jag investera en riktigt snygg vinterjacka, vet precis hur ja vill den ska se ut, får se om det blir en sån.

Kommentarer
Postat av: helen

jag tror att det vore skitsnyggt på dig tess!! håret alltså!! do it! ååå jag vill corona NU!!! tänk vad kul att se allt folk igen!!! WOHO

2007-07-30 @ 21:46:54
Postat av: jen

ja! klipp! du är ju jättefin nu också men jag tror det kan bli asfint! kul med förändringar =)

2007-08-03 @ 17:11:42
Postat av: tess

haha, japp får se om jag vågar ta steget, time will tell haha.

2007-08-05 @ 08:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback