Vad ska man se?

Jaha, utgång igår. Blev en rätt lugn kväll...Eller hyfsat lugn i alla fall haha.
Vaknade för ett tag sen av att Helèn ringde. Vi satte upp 5 lappar härpå universitetsområdet där det stod "Är du som jag, trött på singellivet? Pojkvän sökes". Med Helèns nummer på ska tilläggas. Någon hade ringt imorse. Hahaha hur faan kan nån ta något sånt på allvar?? haha Det va ett uppdrag ur en singelbok somHelèn fick på sin födelsedag!

Jag själv sitter o funderar på vad jag skulle kunna börja ladda hem för serie. Kommer inte fram till något. Jag kollar redan på eller har tittat på: Prison Break(säsongsuppehåll i USA fn), What about Brian (Länge sen det kom nytt avsnitt nu), Lword (säsongsuppehåll), Queer as folk (går inte o få tag på, bara säsong 3 men den har jag sett), Greys anatomy, Vanished (finns inga fler avsnitt att få tag på) Ugly Betty (Orkar inte se längre, präktiga Betty är bara jobbig), Veronica Mars (är inte så bra, kan möjligen slökolla på det när jag är bakis)
138856-569138856-568
Im a sucker for serier haha

Serier som inte är min bag: Heroes, Supernatural.
Har sett nåt avsnitt av entourage, men tyckte det va sådär, ska man testa det igen kanske? Har laddat hem ett avsnitt av Dexter, aknsek ska testa det haha. Ursa vad patetiska jag låter haha, men va faan, när man är trött o bakis måste man fördriva tiden med nåt. Har du tips på en bra serie?

Klockan tre är det beach som gäller!
Men nu ska jag få i mej lite frulle.

So long peeps.

Kommentarer
Postat av: Karin

visst var det:p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback