Hemliga beundrare o annat trevligt

Har varit i skolan o jobbat på arbetet en sväng, plus resursforum. Det har vart varmt o skönt väder så jag hade min gröna skjortklänning!
Sen, som vanligt samma dag som vi får studiebidraget drar nån iväg ett: "Neej, vad säger ni brudar, ska vi dra ner på stan en sväng eller?"
Sagt o hjort, vi lalla ner till stan i det jättefina vädret. Jag var dock mycket duktig o höll hårt i mina pengar, köpte endast ett par vinare inför helgen o några bärs. Jag o Helèn hade dock lite lätt bråttom eftersom vi skulle iväg o kolla in vem knäppisen som skrev brevet var.. Hahaha
Men vi var tio minuter-en kvart sen, men Helèn gick ändå ett varv. Hon såg en kille som det skulle kunnat va men hon kände inte igen han. På affären var det dock en japanaktig kille som tittade mycket o konstigt o såg ut att ta sats att komma fram till mej fler gånger. Kan det ha vart han tro ? Men å andra sidan tyckte jag (paranoid som jag är) att alla kolla lite skumt på mej idag!
138856-583
Men nu är det bäst jag får på mej ett par jeans o går iväg till Helèn för att sätta sej på taket en sväng o dricka lite öl i solen. Sen blir det kanske lite grillning på fysikgränd..den som lever får se haha!

So long peeps!

Kommentarer
Postat av: natalie

söt bild :)

Postat av: miliz

finbild !

2007-04-25 @ 19:46:28
URL: http://miliz.blogg.se
Postat av: Anonym

nice bild!

2007-04-25 @ 20:29:51
URL: http://aannnnaaaa.blogg
Postat av: Anonym

nice bild :)

2007-04-25 @ 20:34:02
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: sanna

fin bild

2007-04-26 @ 10:45:17
URL: http://wiiberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback