Att vara packad när man vaknar

Japp, lätt vi ägde Rex igår, som Jenny skulle sagt..eller nåt. Haha, jäkligt kul var det i alla fall, och mycket folk var det.
Mindre kul var det imorse när klockan ringde, och jag efter 5e snoozningen skulle öppna ögonen och rummet vägra sluta snurra. Men men det var ju bara att gilla läget och ta tag i sej själv. Har vart en rätt skön dag i skolan i alla fall, massa kassa tröttskämt från mej och Helen fick övriga gruppen stå ut med, men det var bara att gilla läget för dem med liksom:) Även lite lätt diskret psykspan på Johan o Fredrik förekom, haha, eller vad säger du Helen? Känns som att vara 14 på nytt men det gillar vi, haha

Just ja, när ja kom hem väntade ett litet paket på mej i brevlådan, jag hade vunnit en lyxig hudkräm ("with firming effect") från aftonbladet kropp o hälsa tydligen..Minns inte ens att jag deltagit i nån tävling. Andra gången i år jag vinner nåt som ja inte har nåt minne av att jag deltagit i. Sist vann jag hårprodukter från Sebastian. Tack för det säger jag:D

Ikväll blir det lite nachos å villan då, men nu ska jag vila lite o fundera över om jag orkar kämpa mej iväg till gymmet..tiden får utvisa.
So long

Dagens fråga: Varför välta en sopptunna i stan, halv tre på natten, för nöjesskul?? (Ja jag vet inte, har du nåt svar på den Jen?

Kommentarer
Postat av: gangstern

svar: JAG VAR JU FÖRBANNAD! :)

2006-11-29 @ 15:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback